5 manieren om je seksleven spannender te maken

Seksualiteit is eigenlijk het mooiste wat er is. Het is de beste manier om liefde, genegenheid en verlangens voor en aan je partner te tonen.

Staat je seksleven om wat voor reden dan ook op een lager pitje? Deze 5 tips kunnen het op een leuke manier weer nieuw leven inblazen:

1. Lieve berichtjes

Zomaar een sms, een lief briefje in zijn of haar jaszak, of een persoonlijk kaartje op het nachtkastje: allemaal voorbeelden van een klein, maar spontaan gebaar dat kan prikkelen. Zeker als er ?Ik heb een leuke verrassing voor je?? of ?Hier heb je geld, koop maar iets spannends voor jezelf? op staat.
 

2. Doe een striptease

Als je denkt dat een striptease doen beschamend is: think again. Je partner vindt waarschijnlijk niets spannender dan jij die zichzelf langzaam op muziek uitkleedt. Als je jouw partner en jezelf in de stemming wilt brengen, dan is een striptease een prima manier.
 

3. Voorspel is heilig

De kracht van voorspel wordt nogal eens onderschat. Voorspel is niet alleen goed om nóg meer in de stemming te komen, het zorgt er ook voor dat je lichamelijk nog meer met elkaar verbonden bent tijdens de seks. En laten we eerlijk zijn: seks wordt altijd beter als je echt verbonden met elkaar bent.
 

4. Zin moet je maken

Flauw, maar waar: zin moet je maken. Drukte van alledag en tijdgebrek zijn problemen voor bijna iedereen, dus het seksleven blijft niet automatisch spannend. Maak dus vooral zin. En als dat even niet lukt, dan zijn er handige libidoverhogende middelen die het verschil kunnen maken, zoals Libido Forte en Libido Extreme.
 

5. Waak voor routine

Seksleven begint met een S, maar sleur ook. Waak voor routine; probeer eens een ander standje, een andere dag of een totaal ander tijdstip dan wat jullie gewend zijn. Seks kan namelijk ook erg lekker zijn ? misschien veel lekkerder zelfs -, als het niet op zondagavond, in het donker en met standje missionaris gaat.