Een beter seksleven: Tips voor mannen

Natuurlijk is het bij seks zo dat de behoefte van beide kanten moet komen, maar dat betekent niet dat de één niet het voortouw hoeft te nemen om een beter seksleven te krijgen.

Daarom hebben we wat tips verzameld. Vijf stuks, speciaal voor mannen ? en voor een beter seksleven:

1. Uiterlijk is belangrijk

Niet alleen is het zo dat seks onder meer om lichamelijke aantrekkingskracht draait, ook moeite doen voor het uiterlijk hoort erbij. Kleding, parfum, gezichtsverzorging, bedenk het maar: met net wat meer moeite voor het uiterlijk zal ze het waarderen en kan dat voor een beter seksleven zorgen.

2. Romantiek

Echt waar: de beste seks komt voort uit een ouderwets stukje romantiek. Een lekkere maaltijd, het glaasje wijn erbij, een klein cadeautje zoals bijvoorbeeld een erotisch glijmiddel of zomaar een zoen in de nek kunnen een vrouw vreselijk doen opwinden. Na de romantiek is het dan dus een koud kunstje om haar seksueel te verleiden. En als de romantiek bevalt, dan kan de seks net zo romantisch worden natuurlijk.

3. Lichamelijke verbinding

Als je een beter seksleven wilt, dan zul je minstens moeten laten merken dat je lichamelijk contact fijn vindt. Knuffel zomaar eens, geef haar spontaan kusjes of verwen haar uit het niets met een (erotische) massage. Zo zie je precies wat ze lekker vindt, wat haar gevoelige plekken zijn en hoe je dat seksueel kunt gebruiken.

4. Tijd voor speeltjes

Vaker dan ze willen toegeven zijn vrouwen best nieuwsgierig naar seksspeeltjes, of zijn ze er al helemaal aan verknocht. Koop dus eens een speeltje voor haar of stel voor om samen iets uit te zoeken. Grote kans dat ze iets zoekt waar ook jij lol aan hebt. Volgens een recent onderzoek kiezen vrouwen als nummer 1 speeltje het vibrerend eitje.

5. Omhoog met het libido

Natuurlijk kan alleen libidoverhoging ook al genoeg zijn voor spetterende seks. Er zijn hier verschillende middelen voor, allemaal met een natuurlijke werking. Denk aan erectiepillen als Libido Forte en Libido Extreme.