Een beginners gids om je voor te bereiden op anale seks

Als je klaar bent om anale seks te hebben, zoals letterlijk, weet dan dat dit een seksact is die def wat voorbereiding nodig heeft, vooral als je niet veel tijd in B-town hebt doorgebracht. We hebben het over veiligheid, netheid, veel glijmiddel, en een grote opwinding om de ervaring meer plezier dan pijn te maken.

Als je afspraakje de oprit oprijdt en je raakt in paniek, haal dan adem. Zolang je maar glijmiddel hebt en toegang tot wat zeep en water of doekjes, zit je goed, zegt Play.

"Als je je fris wilt voelen voordat je gaat spelen, is het altijd oké om te zeggen: 'Ik wil even snel naar het toilet'," voegt Play eraan toe. "Bij een leuke speelsessie draait het tenslotte allemaal om jouw comfort."

Geen toiletpauze mogelijk? Doekjes kunnen ook helpen, zegt Play. "Tenzij je van een beetje bruine suiker in je koffie houdt! Hé, geen kink shaming hier." *Wink*

Als je de basics niet bij de hand hebt, kun je misschien beter een ander afspraakje maken voor je neukpartij of een andere, net zo plezierige handeling doen.

En onthoud, glijmiddel is niet alleen een erotische toevoeging aan kontspelletjes - het is een must voor je comfort en veiligheid. Dat komt omdat glijmiddel pijnlijke scheurtjes helpt voorkomen die je kans op HIV en andere soa's kunnen vergroten.

"Breng (glijmiddel) royaal aan en, als je bottomt, zeg dan duidelijk wanneer je het opnieuw moet aanbrengen," legt Play uit.

Toegang tot doekjes of een andere manier om je daarna te wassen kan ook helpen om de kans op andere infecties te verkleinen.

En nu we het toch over veiligheid hebben, vergeet ook barrièrebescherming niet als er onzekerheid is over de soa-status van een betrokken partner of als een partner een soa heeft.

Overweeg anale training

Zie het als trainen voor een sportevenement, alleen in dit geval is de spier je sluitspier en het evenement een anale seks.

Anale training bestaat uit het geleidelijk oprekken van de anus met een set anale dilators of plugs, in verschillende maten, beginnend met de kleinste en werk je in de loop van de tijd op naar een grotere maat.

Als je het idee van speeltjes intimiderend vindt, gebruik dan je vingers, te beginnen met je pink.

En vergeet niet om glijmiddel te gebruiken. Heel veel glijmiddel.